VI OCH

våra partners

Med i verksamheten finns våra partners. De stödjer oss. Ingenting hade varit möjligt utan dem. Vi har en relation till såväl människorna bakom som till deras produkter. Det är framförallt om de senare vi vill berätta här - om hur de är en del av vår vardag.

Kung på vägen - vi kör Ketterer

Titta på filmen och hör oss berätta om ALFAB och vår fantastiska hästlastbil.

De kan hästfoder

Vi är med i Team Krafft och för närvarande pryder vi även Kraffts foderförpackningar tillsammans med några av hästarna. Flash Dancer som varit med på unghäst-VM och Don Scudo som även han gjort bra ifrån sig i unghästklasserna – två killar som dessutom har utseendet för sig.

Om sig själva säger Krafft att de kan hästfoder – och det är precis den erfarenhet vi har av företaget och deras produkter på Kronekulla gård där alla hästar äter Krafft. De har ett brett sortiment så att man enkelt kan hitta rätt produkt till olika typer av hästar och tillsammans med Kraffts foderrådgivare är det en trygghet som känns ovärderlig att kunna luta sig emot.

I tider då det pratas mycket om närodlat är Krafft hästarnas motsvarighet. Lantmännen Krafft AB är ett företag inom Lantmännenkoncernen och är idag landets största leverantör av hästfoder som karaktäriseras av bra råvaror baserade på mycket forskning med hästen i fokus.

Kort och gott stil...

Med sin slogan ”The World is orange” känner man igen Team Schockemöhle på sin färg. Kanske har du sett Triviant värma i sitt orangefärgade täcke? Vi är med i Team Schockemöhle. Schockemöhle Sports är ett tyskt företag som snabbt fått gillande av ryttare över stora delar av världen. En gissning är för att deras produkter – mode för häst och ryttare – kort och gott erbjuder stil. De kommer ut med nya kollektioner två gånger om året, så den som vill ligga i modets frontlinje kan känna sig trygg. Men det handlar inte enbart om yta utan även om funktion och kvalitet, då en rad världsryttare inom hoppning och dressyr kontinuerligt är med och utvärderar och utvecklar nya produkter.

Smycken för ett ryttarhjärta

Dressyrryttare pyntar ofta sina frackslag med smycken och symboler som betyder något alldeles extra för dem. Att studera dem kan göra att man lär känna lite mer av vem ryttaren är. Bredvid dalahästen på Charlottes dressyr-frack sitter ett smycke i form av en hästsko. Vet du vad den står för? Charlottes önskan i ett Facebook-inlägg, att som ryttare göra något för cancerforskningen blev till ”Equestrians against cancer” och ett samarbete med Lena Ulrica Carlsson, ädelstensslipare och grundare av LUC of Sweden. Många vill ju vara med att bidra i arbetet mot cancer, men Charlottes önskan var att arrangera något så att ännu fler ville vara med. Lena Carlsson tog fram ett smycke där hela förtjänsten skulle gå till cancerforskningen. För att pengarna skulle kunna skänkas bildades bolaget Equestrian against cancer. Den första kollektionen är ute sedan en tid tillbaka – en brosch/plastrongnål i form av en hästsko av äkta silver prydd med rosa Cubik Zirconia-stenar. När man köper smycket går 100kr oavkortat till cancerforskningen.

Läs mer om hur du köper smycket här. Charlotte bär alltid sitt smycke på dressyrfracken.